rajz09.jpg

Hírek

Napközbeni gyermekfelügyelet

 

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy indokolt esetben gyermekük számára napközbeni felügyeletet biztosítunk 8-17 óra között. Ha igénybe szeretnék venni a gyermekfelügyeletet, kérjük, hogy legalább 1 nappal korábban jelezzék szándékukat a titkárságon.

A titkárság közvetlen száma: 06-1/347-0328

 

Ebédbefizetés

Étkeztetéssel kapcsolatos információk

 

Kedves Szülők!

 

 

 

Ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni a kialakult helyzet miatti étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan (helyzet@eszgsz.hu).
 

A rendkívüli helyzetre tekintettel  2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül megtörtént mindenkinek. A lemondott napok a tanítás kezdetekor az adott havi számlából kerülnek majd jóváírásra. 

Ha a befizetett összeg visszafizetését kéri ezt olyan formában teheti, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz).

 

Átutalással fizetőknek:

Visszautaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adni. A visszafizetésre vonatkozó kérelmet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet jelezni.

 

Készpénzes fizetőknek:

A készpénzes visszafizetésre - a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust - várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

 

 

Dió Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, és Kollégium - Minden jog fenntartva! 1098. Budapest, Friss u. 2