rajz29.jpg

 

Ebédbefizetés

Étkeztetéssel kapcsolatos információk

 

 

2020/2021-es tanév Étkeztetés

Kedves Szülők!

 

A jövő tanévi (2020/2021-es tanév) étkezéseket gyermekeik számára a lent csatolt dokumentumokon keresztül tudják megrendelni. A Szülői Tájékoztatóban minden ehhez kapcsolódó információt megtalálnak. Ha kérdésük lenne ezzel kapcsolatban, akkor a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 0620-366-8188-as telefonszámon tudnak segítséget kérni.

Szülői Tájékoztató

Kedvezményes Étkezéssel Kapcsolatos Tájékoztató

Igénylőlap

Adatlap Diétás Étkezéshez

8.számú melléklet

9. számú melléklet

Nyilatkozat átutalással történő fizetésről

 

Kedves Szülők!

 

 

 

Ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni a kialakult helyzet miatti étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan (helyzet@eszgsz.hu).
 

A rendkívüli helyzetre tekintettel  2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül megtörtént mindenkinek. A lemondott napok a tanítás kezdetekor az adott havi számlából kerülnek majd jóváírásra. 

Ha a befizetett összeg visszafizetését kéri ezt olyan formában teheti, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz).

 

Átutalással fizetőknek:

Visszautaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adni. A visszafizetésre vonatkozó kérelmet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet jelezni.

 

Készpénzes fizetőknek:

A készpénzes visszafizetésre - a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust - várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

 

 

Dió Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, és Kollégium - Minden jog fenntartva! 1098. Budapest, Friss u. 2